Skip to content Skip to footer

Solceller Borås

Borås, känt för sina textilindustrier och vackra omgivningar, är en idealisk plats för solenergi. På Solstyrkan erbjuder vi skräddarsydda solcellsinstallationer för hushåll och företag i Borås. Vårt team av experter står redo att hjälpa dig från den första konsultationen till färdig installation och löpande underhåll.

Fördelar med Solenergi i Borås

Borås har många soltimmar per år, vilket gör det perfekt för att utnyttja solenergi. Genom att installera solceller kan du dra nytta av denna naturliga resurs och sänka dina energikostnader betydligt. Dessutom bidrar du till en mer hållbar framtid genom att minska ditt koldioxidavtryck.

Varför Välja Solstyrkan?

  • Kostnadsfri Konsultation och Takanalys: Vi erbjuder en kostnadsfri bedömning av din fastighet för att avgöra den bästa solcellslösningen för dig.
  • Skräddarsydda Solcellssystem: Våra lösningar är anpassade efter dina specifika behov och förutsättningar.
  • Professionell Installation: Våra certifierade tekniker säkerställer en smidig och säker installation.
  • Löpande Support och Underhåll: Vi erbjuder support och underhåll för att säkerställa att ditt solcellssystem alltid presterar optimalt.

Kundrecensioner

Daniel Yüksel
Daniel Yüksel
2023-12-18
Bra service. Svarade på alla frågor och var alltid tillgängliga på telefon. Snabb installation och tydliga med hur dom arbetar. Supernöjd!
Staffan Josefsson
Staffan Josefsson
2023-11-27
SOLSTYRKAN 5 +++++ Min erfarenhet Solstyrkan är enbart positiv. Det gjordes upp en plan från början och den hölls hela vägen. Proffesionella yrkesmän som monterade solcellera på taket och sedan lika bra yrkesmän som gjorde den slutliga elinstallationen tll nätet. (Dessutom väldigt trevliga) Och slutligen en pedagisk slutbesiktning av Gustaf med appar och allt. Så detta företag kan jag verkligen rekommendera för blivande solcellskunder..... Mvh Staffan Josefsson
Savash Zaynal
Savash Zaynal
2023-11-09
Fick installerat 13.1 kw solpaneler + 5 kw batteri. Jag var intresserad i något helt annat uppsättning men Armin var grymt duktigt med att vägleda mig till något mycket bättre. Allt från kommunikation, installation och annat gick suveränt smidigt och snabbt. Ser väldigt snyggt och rent. Från det att jag pratade med de till att de monterade upp panelerna tog 3 veckor. Monteringen av solpanelerna gick på en dag. Det som tar tid är papper om godkännande och sånt som inte företaget kan påverka. Grannen hade beställt solpaneler och efter 6-7 månader så var den uppe. Är verkligen nöjd med allt och rekomenderar de starkt. Stort tack till Marcus(projektledaren) och Gustav(Tekniker) för att ni var så goa gubbar, hade riktigt trevlig nördig snack när de var här. Är lite beroende av appen, jättekul och se när solen är framme hur vi producerar, laddar batteriet och säljer överskottet.
Semir Alic
Semir Alic
2023-10-27
Supernöjd med solstyrkans installation av mina solpaneler, snygg kabeldragning helt enkelt ett proffsigt arbete utfört. Snabb leverans samt trevlig och kompetent personal, rekommenderar starkt att köpa era solpaneler från solstyrkan. Tack till alla på solstyrkan för proffsigt bemötande samt expertisen & informationen vi fick vid första mötet till slutet.
Edin
Edin
2023-09-11
Jag hade förmånen att anlita Solstyrkan som installerade DMEGC solpaneler, Huawei SUN2000 växelriktare och Laddbox från Wallbox med unik ny funktion för solceller på taket hos mig. Det gick extremt snabbt från det att jag beställde solpanelerna till att de var fullständigt installerade, hela processen gjordes inom bara några veckor. Särskilt imponerande var jag att jag kunde påverka och kombinera den utrustning som var mest lämpat till mitt hus men också rådgivning från deras experter, alla installationsdragningar och kabelskydd som de utförde på hus är topp kvalitet. Allt är så snyggt integrerat att det smälter perfekt in i husets design. Det ger mig en enorm trygghet att veta att allt är väl skyddat och att de också har lagt stor vikt vid estetiken. Montörerna och elektriker som arbetade i projektet var otroligt trevliga och effektiva. De hade en professionell attityd och var mycket kompetenta inom sitt område. Administrationspersonalen är verkligen en tight grupp. De svarade snabbt på mina frågor och höll mig ständigt informerad om varje steg i processen. Det är tydligt att de har en stark kommunikation och är mycket engagerade i att ge bästa möjliga service till sina kunder. Jag kan varmt rekommendera Solstyrkan som helhetsleverantören till alla som letar efter solpanelinstallationer av hög kvalitet. Om ni är nyfikna på resultatet, ta en titt på bilderna av det välgjorda arbetet som jag har publicerat, verkligen ett mästerverk! Tack till hela teamet för ert utmärkta arbete. Jag är extremt nöjd med resultatet och ser fram emot att dra nytta av mina solpaneler.
christian berlin
christian berlin
2023-08-16
Jag är jättenöjd med solstyrkans installation av mina solpaneler. Snyggt och prydligt. Trevlig och kompetent personal. Tack till Armin och alla andra på solstyrkan som deltog i arbetet. Christian
Dejan Mitic
Dejan Mitic
2023-07-30
Bra installation, lyhörda och lätt att komma i kontakt med. Kan starkt rekommendera Solstyrkan!
Sofia Skoglund
Sofia Skoglund
2023-07-16
Smidigt och med bra kommunikation. Arbetarna var klara på en dag med installationen och var proffsiga. Rekommenderar verkligen Solstyrkan! Tack.
Ingmar Andreasson
Ingmar Andreasson
2023-06-08
Snabb leverans, noggrant arbete, väl städat, bra support.

Få en gratis offert

    Vi installerar solceller
    för ditt företag.