Skip to content Skip to footer

Vår histora

Vi är stolta lokala aktörer med en stark passion för hållbarhet och kundnöjdhet. Trots att vi är ett relativt ungt företag i en ung och snabbt växande bransch, har vi samlat på oss mycket värdefull kunskap och expertis. Sedan starten har vi fokuserat på att erbjuda högkvalitativa lösningar inom solenergi och elbilsladdning, anpassade efter våra kunders behov och förutsättningar.

Vårt löfte

Vi värnar om våra kunder genom att erbjuda personlig service och hög tillgänglighet. Som lokala aktörer är vi alltid nära till hands, redo att svara på dina frågor och ge support när du behöver det. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi arbetar hårt för att överträffa dina förväntningar.

Vår mission

Vår mission är att göra det enkelt och lönsamt för både privatpersoner och företag att övergå till förnybar energi. Vi strävar efter att leverera lösningar som inte bara är miljövänliga utan också ekonomiskt fördelaktiga. Genom att erbjuda personlig service och skräddarsydda lösningar hjälper vi våra kunder att minska sina energikostnader och sitt koldioxidavtryck.

Vårt team

Vårt team består av engagerade och kunniga medarbetare som alla delar en gemensam passion för hållbarhet och innovation. Med en blandning av unga talanger och erfarna experter, är vi alltid redo att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina energibehov.