Skip to content Skip to footer

Vår process

Vi har tagit fram en steg-för-steg-guide för att du enkelt ska kunna se hur vår installationsprocess går till, från offert till färdig installation:

Icon

1 Du får en offert av oss

Vi börjar med att ge dig en tydlig och konkurrenskraftig offert. Detta ger dig en klar bild av kostnaden och fördelarna med din nya solcellsinstallation.
Icon

2 Platsbesök

Våra tekniker besöker ditt hem för att genomföra en noggrann takanalys. Detta säkerställer att ditt tak är lämpligt för solceller och att installationen kan genomföras smidigt.
Icon

3 Föranmälan

Vi skickar in nödvändig dokumentation till berörda parter (elnät och kommun)Vi hanterar all nödvändig dokumentation och ansökningar för dig. Detta inkluderar att skicka in dokument till elnät och kommun för att säkerställa att allt är lagligt och godkänt.
Icon

4 Installation

Våra montörer installerar solcellerna på ditt tak. Vi arbetar effektivt för att minimera störningar och säkerställa att installationen är korrekt och hållbar.
Icon

5 Elektriker

En behörig elektriker kopplar in systemet och gör alla nödvändiga inställningar för att du ska kunna börja använda din nya solcellsanläggning.
Icon

6 Slutbesiktning och driftsättning

Elnätet genomför en slutbesiktning för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Därefter driftsätter vi systemet så att du kan börja generera din egen el.

Tidsram

Hela processen från offert till färdig installation tar vanligtvis cirka 4-8 veckor, beroende på hanteringstiden hos elnätsföretaget. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig och snabb som möjligt för våra kunder.

 

Säkerhet och försäkring

För oss är säkerheten av största vikt. Under installationsprocessen använder vi alltid korrekt fallskyddsutrustning för att skydda våra tekniker. Dessutom har vi en entreprenadförsäkring på upp till 15 miljoner kronor, vilket ger dig trygghet och skydd mot eventuella skador eller olyckor som kan uppstå under arbetets gång.