Skip to content Skip to footer

Weland Stål

Weland Ståls solcellsmonteringssystem är designade och tillverkade i Sverige för att klara av de utmanande nordiska väderförhållandena. Systemen består av högkvalitativa material som rostfritt stål och galvaniserat stål, vilket ger lång livslängd och skyddar mot korrosion och andra miljöpåverkningar.

Weland Stål erbjuder flexibla infästningslösningar som kan användas på olika typer av tak, inklusive tegel-, betong- och plåttak. Detta gör deras system idealiska för en mängd olika installationer och säkerställer att solpanelerna är korrekt vinklade för att maximera energiutbytet.

Ett framstående drag hos Weland Ståls monteringssystem är deras användarvänlighet. Systemen är utformade för att vara enkla att installera, vilket minskar både installationstid och kostnader. Nya innovationer som PF1400-fästet är specifikt utformade för snabb och enkel montering på tegel- och betongtak.

Weland Stål har utvecklat sina system med fokus på att de ska tåla specifika påfrestningar från det nordiska klimatet, såsom höga snölaster och starka vindar. Detta innebär att systemen är både robusta och tillförlitliga året runt.

Alla Weland Ståls produkter tillverkas och utvecklas i deras anläggning i Ulricehamn. Genom att ha full kontroll över hela produktionsprocessen kan de garantera hög kvalitet och säkerhet i varje steg, från design till färdig produkt.

Weland Ståls solcellsmonteringssystem erbjuder en kombination av hållbarhet, flexibilitet och enkel installation. Med deras fokus på kvalitet och anpassning till nordiska förhållanden är de ett pålitligt val för solcellsinstallationer. För mer information, besök deras hemsida på Weland Stål.