Skip to content Skip to footer

Nordmount

 Nordmounts monteringssystem för solceller är tillverkade i Sverige och designade för att klara av de tuffa nordiska väderförhållandena. Produkterna är robusta och pålitliga, vilket garanterar en lång livslängd och säker installation.

Nordmount erbjuder flexibla lösningar som är lätta att installera, oavsett var och hur dina solpaneler ska monteras. Deras system är lämpliga för en mängd olika byggnader, inklusive bostadshus, industriella fastigheter och lantbruksbyggnader.

Systemen är designade för att vara användarvänliga och effektiva att installera. Till exempel är deras lösning för tegeltak patenterad och möjliggör installation utan att behöva skära eller flytta takpannor. Detta sparar tid och förenklar installationsprocessen betydligt.

Nordmounts monteringssystem är utvecklade med fokus på att motstå de specifika påfrestningar som nordiskt klimat innebär, såsom höga snölaster och starka vindar. Detta gör att systemen är både hållbara och pålitliga året runt.

Nordmount är kända för sina innovativa och effektiva lösningar inom solcellsmontering. Deras expertis inom tillverkning av fästen och beslag garanterar produkter som är enkla att arbeta med och ger en säker och snabb installation.

Sammanfattning: Med Nordmounts solcellsmonteringssystem får du högkvalitativa, hållbara och flexibla lösningar som är anpassade för nordiska förhållanden. Dessa system gör installationen enklare och mer effektiv, vilket garanterar att dina solpaneler är säkra och optimalt placerade. För mer information, besök deras hemsida på Nordmount.